Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Напередодні конкурсу на визначення перевізників невідомі влаштували пікет з піротехнікою під будинком, де мешкає профільний заступник голови КМДА (+фото)

09 грудня 2021 року, 22:22

У Києві напередодні конкурсу на визначення перевізників на міських маршрутах загального користування невідомі влаштували пікет з піротехнікою у дворі будинку, де мешкає  профільний заступник голови КМДА Костянтин Усов. Про це він повідомив у своєму Telegram.

«Тітушки приїхали під будинок, де живу я, моя дружина та двоє дітей, яким уже, до речі, час спати. Нічого нового – та сама пісня, ті самі плакати, ті самі інтелігентні обличчя. Без баранів, проте з фаєрами, гучномовцями, та потужними колонками», – наголосив Костянтин Усов.

Він підкреслив, що 10 грудня у Києві відбудеться конкурс на визначення перевізників на міських маршрутах загального користування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]