Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Невідомий відкрив вогонь і поранив одного з дорожників, що виконували ремонтні роботи у Печерському районі (оновлено)

21 квітня 2021 року, 16:15

Фото – Національна поліція України

Невідомий відкрив вогонь і поранив одного з дорожників, що виконували ремонтні роботи у Печерському районі. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Сьогодні вдень працівники КП ШЕУ Печерського району виконували поточний ремонт Залізничного шосе і Військового проїзду. Зокрема, фрезерували старе дорожнє покриття. Під час робіт до ремонтної бригади приїхав невідомий чоловік на білому автомобілі марки «Renault Trafic». Він розпочав словесний конфлікт. Зрештою, відкрив вогонь. Перший постріл був у повітря. Наступний – по людям. Поранення отримав механізатор фрези. З місця інциденту нападник втік. На місце викликали поліцію і медиків. Нині працівника госпіталізовано.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва , протягом години правоохоронці затримали фігуранта, наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії. За попередньою інформацією, учасник дорожнього руху вистрелив у працівника комунального підприємства, який виконував ремонтні роботи на дорозі. До поліції надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Залізничне шосе. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Для розшуку зловмисника у Києві правоохоронці ввели спеціальну поліцейську операцію.

Попередньо встановлено, що між водієм авто Renault Trafic та працівником комунального підприємства, який виконував ремонтні роботи, виник раптовий конфлікт. Під час інциденту водій вистрелив у ногу співробітнику комунальної служби.

Завдяки камерам відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто», патрульні поліцейські встановили напрямок руху автомобіля правопорушника. Виявилося, що фігурант залишив свій транспортний засіб у Печерському районі столиці та пересів у інше авто. Після чого поліцейські зупинили автівку на проспекті Валерія Лобановського та затримали зловмисника. Наразі правоохоронці проводять із ним першочергові слідчі дії.

Слідчий відділок Печерського управління поліції вирішує питання щодо правової кваліфікації події.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]