Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ніч у Києві пройшла спокійно, надаються ЖКГ-послуги, на Майдані запрацював фонтан – Микола Поворозник

07 березня 2022 року, 8:45

Ніч проти 7 березня у столиці пройшла спокійно. Після завершення комендантської години, відкрилися продовольчі магазини, аптеки та зоомагазини, почав працювати наземний комунальний транспорт та метрополітен. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Транспорт працює на окремих маршрутах у скороченому складі. Вся інформація про маршрути буле оприлюднюватиметься на офіційному порталі Києва.

«Місто забезпечене електроенергією, водою, теплом, зв’язком у повному обсязі. Дякую комунальним службам за серйозну роботу із знешкодження поривів мереж, налагодження роботи всієї інфраструктури. Хочу, щоб ми всі цінували їхню роботу» – наголосив перший заступник голови КМДА.

Микола Поворозник відзначив роботу волонтерів, які вже 10 днів працюють на логістичних хабах та забезпечують місто продуктами, медикаментами, пальним тощо.

Крім того, відсьогодні, із 7 березня, запрацювали музичні фонтани на Майдані Незалежності. Щодня о 7:00 та о 12:00 тут буде виконуватися гімн України.

«Це дуже важливо для нашого бойового духу, щоб наблизити перемогу та повернутися до звичного життя! А сьогодні дуже важливо допомагати тому, хто знаходиться поруч, бо в єдності наша сила! Слава Україні!» – наголосив перший заступник голови КМДА.

Офіційні новини міської влади:
• Офіційний Telegram-канал КМДА: https://t.me/KyivCityOfficial
• Ми на Facebook: fb.com/kyivcity.gov.ua
• Ми у Twitter: https://twitter.com/kmda_official

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]