Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Обробка вулично-дорожньої мережі триває: залучено 354 одиниці техніки

11 грудня 2020 року, 20:26

Майже 30 годин триває безперервна робота дорожників з обробки й прибирання вулиць. Нині задіяно 354 одинці техніки. Працює 69 бригад із ручного прибирання (448 працівників). Про це інформує КК «Київавтодор».

Окрім тротуарів, очищають і обробляють площі та пішохідні зони. Так, нині роботи тривають на Софійській і Михайлівській площах.

Особливу увагу дорожники приділяють сходам і спускам у підземні й надземні пішохідні переходи.

Роботи триватимуть і далі.

Нагадаємо, що у столиці 12 грудня на дорогах знову очікується ожеледиця, удень – ожеледь (І рівень небезпечності, жовтий).За прогнозами синоптиків на вихідних також можливі опади. Зокрема мокрий сніг та дощ за температури -2°С.

Закликаємо водіїв бути максимально уважними, дотримуватись безпечної дистанції на дорогах, а також не використовувати транспорт із літніми шинами, аби не наражати на небезпеку себе та інших учасників руху.

Пішоходам під час ожеледиці також необхідно бути особливо уважними на проїжджій частині – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофору.

Боротьба з ожеледицею на вулицях столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]