Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 грудня знову очікується ожеледиця: нині у столиці долають наслідки негоди 250 одиниць техніки та 5 тисяч комунальників

11 грудня 2020 року, 15:08

У столиці 12 грудня на дорогах знову очікується ожеледиця, удень – ожеледь (І рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Обробка вулиць і тротуарів протиожеледними засобами триває без перерви майже добу. Дорожники столиці продовжують ліквідовувати наслідки крижаного дощу.

Як повідомили у КК «Київавтодор», нині задіяно 193 одиниці спецтехніки. Також працюють 69 бригад із ручного прибирання у складi 448 працівників. У разі погіршення погодних умов кількість техніки буде збільшено.

Особливу увагу приділяють тротуарам, сходам у підземні і надземні пішохідні переходи.

Крім того, до боротьби з ожеледицею залучені майже 5 тисяч працівників житлових та комунальних служб та служб зеленого господарства, а також задіяно 60 одиниць техніки служб.

Тротуари поблизу закладів громадського харчування, магазинів, торгових центрів зобов’язані обробляти самі підприємці. Тож, у комунальній корпорації закликали не нехтувати правилами благоустрою міста й виконати обробку протиожеледними засобами.

Нагадаємо, що з вечора 10 грудня до сьогоднішнього ранку тривали опади, що за умов морозу і вітру одразу перетворювалися на лід. Аби подолати наслідки негоди, КК «Київавтодор» працює у цілодобовому режимі. Вночі працювала 301 одиниця спецтехніки і 36 бригад із ручного прибирання (272 працівники).

Станом на ранок, дорожники використали 2143,7 тонни солі, 99,6 тонни піщано-соляної суміші, 258,3 тонни рідких хлоридів.

Боротьба з ожеледицею на вулицях столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]