Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Дорожньо-будівельний сезон у розпалі – ремонти тривають у місті в режимі 24/7 (+фото)

29 червня 2021 року, 11:18

Активні роботи сьогодні відбуваються на 40 об’єктах дорожньої інфраструктури. Усі масштабні ремонти проводять у цілодобовому режимі без вихідних, аби якнайшвидше завершити роботи та зняти обмеження руху транспорту. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Святкові вихідні дорожники використали для масштабних робіт у всій столиці. Завдяки цілодобовій роботі на двох об’єктах капітального ремонту – вул. Борщагівській і просп. Степана Бандери – виходимо на завершальний етап робіт», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації.

За словами Олександра Густєлєва, на просп. Степана Бандери влаштували верхній шар покриття на частині від просп. Оболонського до вул. Олени Теліги. Загалом влаштовано 29 тис. кв. м нового покриття. Нині роботи на проїжджій частині просп. Степана Бандери виконано на понад 70%. Лишилось влаштувати верхній шар покриття від вул. О. Теліги до просп. Оболонського. Також 31 тис. кв. м верхнього шару покриття облаштували на вул. Борщагівської – від Індустріального шляхопроводу до просп. Повітрофлотського. На обох об’єктах був використаний потужний щебенево-мастиковий асфальтобетон.

«Не припиняли роботи і на іншому об’єкті – ділянці дороги Т-1027 Київського півкільця. Дорожники влаштовували 21 тис. кв. м нижнього шару покриття», – поінформував заступник голови КМДА.

Продовжують роботи на вулицях Милославській, Чорнобильській, Андріївській, Пейзажній алеї, Новокостянтинівському та Індустріальному шляхопроводах, двох шляхопроводах на вул. Льва Толстого та інших об’єктах реконструкції і капітального ремонту.

Олександр Густєлєв додав, що тривають масштабні поточні середні ремонти, і вихідними дорожники влаштували майже 11 тис. кв. м нового асфальтового покриття на вул. Будівельників. Крім того, середні ремонти продовжують на вул. Турівській, вул. Осиповського, вул. Якуба Коласа, б-рі Чоколівському та інших об’єктах.

Дорожньо-будівельні роботи в столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]