Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Розпочався черговий етап робіт з капітального ремонту проспекту Степана Бандери

16 березня 2021 року, 13:19

Відсьогодні комунальна корпорація «Київавтодор» розпочала черговий етап робіт із капітального ремонту просп. Степана Бандери. Найближчими тижнями роботи триватимуть на ділянці від вул. Олени Теліги до залізничної станції «Зеніт» у напрямку Північного мосту. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Цьогоріч місто повністю завершить капітальний ремонт просп. Степана Бандери. Це майже 150 тис. кв. м нового 3-х шарового асфальтобетонного покриття, 34 тис. кв. м відремонтованих тротуарів, двосторонні велодоріжки площею майже 13 тис. кв. м, 260 нових опор освітлення з LED-світильниками, сучасне бар’єрне огородження «Vario Guard» тощо», – зазначив Олександр Густєлєв.

За словами заступника голови КМДА, найближчими тижнями роботи триватимуть на ділянці від вул. Олени Теліги до залізничної станції «Зеніт» у напрямку Північного мосту. А згодом – від вул. Олени Теліги до просп. Оболонського. Також фінальний, верхній шар покриття буде влаштовано на ділянці проспекту від залізничної станції «Зеніт» до вул. Олени Теліги в напрямку станції метро «Дорогожичі».

«Всі основні роботи будуть завершені до кінця серпня. А весь комплекс робіт, із урахуванням озеленення, – до кінця цьогорічного дорожньо-будівельного сезону», – поінформував Олександр Густєлєв.

Він також нагадав, що проспект Степана Бандери на ділянці від Оболонського проспекту до Північного мосту був повістю відремонтований минулого року. І це перший масштабний ремонт проспекту з 1978 року, тобто за 43 роки.

«Загалом у 2021 році роботи з реконструкції і капітального ремонту будуть проведені на близько 20 об’єктах дорожньо-транспортної інфраструктури. На сьогоднішній день роботи вже тривають на Пейзажній алеї, вулицях Борщагівській і Милославській, Індустріальному шляхопроводі, Подільському мостовому переході. В найближчих планах – початок капітального ремонту вул. Льва Толстого, шляхопроводу на вул. Льва Толстого над залізницею, продовження робіт на вулицях Івана Франка і Чорнобильській, початок оновлення Кільцевої дороги (Т-1027). Також цього року заплановано розпочати реконструкцію вул. Андріївської і Новокостянтинівського шляхопроводу», – зазначив Олександр Густєлєв.

Крім того, за інформацією заступника голови КМДА, близько 50 вулиць будуть відремонтовані поточним середнім ремонтом, серед яких: вулиці Дорогожицька, Тургенівська, Автозаводська, Градинська, Ялтинська, Турівська, Чистяківська, Осиповського, проспекти Маяковського і Академіка Корольова, Чоколівський бульвар та інші.

А на 3-х штучних спорудах – двох пішохідних мостах – на Столичному шосе і на вул. Брожка, а також на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги і просп. Леся Курбаса поточний середній ремонт уже триває.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]