Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: Сьогодні розпочала роботу літня школа «Вулиці для людей»

12 липня 2021 року, 19:59

Сьогодні розпочала роботу літня школа «Вулиці для людей». Протягом тижня 20 учасників із різних міст та експерти з України і Німеччини розглядатимуть питання міського розвитку і транспортного планування, вдосконалюватимуть навички проєктування вулиць. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Під час відкриття заходу Олександр Густєлєв зазначив, що ця школа – чудова можливість поділитися власними знаннями та напрацюваннями, збагатитися ідеями інших.

У програмі школи – лекції, презентації та обговорення сучасних вимог до вуличного простору у влаштуванні велосипедної інфраструктури і доступності.

«Для Києва школа матиме і практичне значення. Фахівці Департаменту транспортної інфраструктури підібрали учасникам школи для проєктування цікаві за своєю геометрією та архітектурою вулиці. Протягом тижня будуть напрацьовані ескізні проєкти п’яти вулиць Подолу. Головним критерієм у проєктуванні є комфорт для всіх, хто користуватиметься вулицями в майбутньому», – зазначив Олександр Густєлєв.

Уже наприкінці тижня учасники презентуватимуть свої напрацювання. Найкращий ескіз буде переданий до Київської майстерні міста для подальшого опрацювання та втілення на столичних вулицях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]