Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Густєлєв: «У столиці триває масштабний ремонт доріг та штучних споруд»

28 березня 2020 року, 10:05

На сьогодні активні роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту дорожньої інфраструктури тривають на 17 об’єктах. Це як дороги, так і мости і шляхопроводи. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Зрозуміло, що дорожньо-будівельний сезон 2020 буде нелегким. Наразі важливо сконцентруватися на тих об’єктах реконструкції та капітального ремонту, роботи на яких знаходяться на завершальній стадії», – зазначив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Серед найближчих планiв – до кінця квітня завершити I етап виконання робіт та відновити рух автотранспорту і пішоходів у напрямку центру міста на Борщагівському шляхопроводi. До кінця травня буде влаштовано середнiй шар дорожнього покриття на просп. Любомира Гузара та повнiстю завершенi роботи з реконструкції вул. Покровської, капітального ремонту вулиць Микільсько-Ботанічної та Пушкінської, пішохідного мосту через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг», шляхопроводiв на перетинi вул. Богатирськоï i просп. Степана Бандери та вул. Богатирськоï й Оболонського проспекту в напрямку станцiï метро «Почайна», – додав Олександр Густєлєв.

Крім того, у травні планується розпочати асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу, а до літа завершити всі роботи з будівництва Шулявського шляхопроводу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]