Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві вже 74 хворих на коронавірус»

28 березня 2020 року, 10:00

74 особи в столиці мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні вранці ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 19 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. 

Захворіли – 10 чоловіків віком від 25-ти до 54-ох років. Та 9 жінок – від 17-ти до 62-ох років», – зазначив Віталій Кличко. 

Він повідомив, що дев’ять пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці. П’ятеро – в міську клінічну лікарню номер 4. Ще троє – у клінічну лікарню номер 9. 

А двоє киян, що захворіли, – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів. 

Мер столиці зазначив, що місто закупило обладнання для ПЛР,  що дозволяє досліджувати матеріал слизової пацієнта. У першу чергу, тестують киян із симптомами і підозрою на коронавірус.

«Ще раз звертаюся до всіх: обмежте соціальні контакти! Не ставтеся легковажно до загрози, що несе розповсюдження коронавірусу. Ми повинні зупинити його розповзання разом!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]