Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «У новому дитячому садку застосовано сучасні технології енергозбереження»

21 грудня 2016 року, 16:34

У відкритому після реконструкції дитячому садочку велику увагу приділено збільшенню його потужності та енергозбереженню. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко під час відкриття оновленого та капітально відремонтованого дитсадка № 423 на вул. Дегтярівській, 43-А у Шевченківському районі.

«За основними техніко-економічними показниками відновлений дошкільний заклад на 3 поверхи розрахований на 9 груп, а це приблизно 170 дітей. У садочку облаштовані дитячі ігрові, спортивні майданчики, актова, спортивна зали, надане усе необхідне господарське забезпечення, щоб діти розпочали навчання з усіма зручностями», – розповів заступник голови КМДА.

Він зауважив, що особливу увагу приділено питанням енергозбереження.

«Проведено утеплення, термосанацію фасаду, облаштовано двоскатний дах, зроблено системи вентиляції із рекуперацією повітря, влаштовано енергозберігаюче освітлення та підігрів підлоги. Окрім того, влаштовано відеонагляд. Що також важливо, заклад має всі умови для відвідування дітьми з вадами руху – заклад обладнано пандусами та ліфтом», – підкреслив Олександр Спасибко.

Заступник голови КМДА додав, що кожний проект, який будує місто, будь то школа чи дитячий садок, має відповідати лише найвищим стандартам сучасного будівництва.

«Бо це домівка для найменших мешканців нашого міста. Впевнений, що відкритий дитячий заклад став найкращим подарунком до свят і для діток, і для батьків», – підкреслив Олександр Спасибко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]