Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков очолив конкурсну комісію на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти

15 лютого 2018 року, 16:55

Головою конкурсної комісії з визначення переможців щорічного загальноміського конкурсу на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти призначено заступника голови КМДА Олексія Резнікова. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Гранти Київського міського голови – це цільові кошти, що надаються на конкурсній основі навчальному закладу, педагогічному працівникові навчального закладу для реалізації заявленого проекту в галузі освіти. Кошти освоюються на впровадження нових освітніх проектів за напрямами: «Здорова дитина», «Чуйне серце», «Заклад з ідеєю», «Перспектива освіти». Грантовий фонд формується коштом бюджету міста Києва.

Нагадаємо, що Олексій Резніков забезпечує, зокрема, здійснення повноважень КМДА у сфері освіти і науки згідно з тимчасовим розподілом обов’язків між Київським міським головою, першим заступником голови та заступниками голови Київської міської державної адміністрації від 21 грудня 2017 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]