Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Перевізники відходів просять киян зминати паперову і пластикову упаковку та бляшанки, аби зменшити об’єми сміття

06 квітня 2022 року, 16:51

Киян просять максимально зменшувати об’єми побутових відходів: зминати чи спресовувати паперову, пластикову та іншу упаковку і бляшанки. Це спростить роботу перевізникам сміття, які в умовах воєнного стану продовжують працювати у штатному режимі попри зменшення кількості працівників. Про це повідомляє комунальне підприємство «Київкомунсервіс».

Окрім того, киян закликають викидати у першу чергу органіку та засоби гігієни, а також не викидати відходи без пакетів чи в розірваних пакетах – через це вантажники витрачають зайвий час, щоб зібрати розкидане у дворі сміття.

Нагадаємо, на сьогодні в Києві працюють до 90 сміттєвозів. Підприємства-перевізники працюють у штатному режимі попри зменшення кількості працівників. Значна частина водіїв сміттєвозів нині зі зброєю в руках захищає Київ та інші міста в лавах української армії та підрозділах тероборони. Тож на підприємствах нині не вистачає водіїв відповідної категорії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]