Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Після вечірньої години «пік» прибирати магістральні вулиці почнуть великі колони спецтехніки (+відео)

23 січня 2019 року, 18:28

Спецтехніка та бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують очищення столиці від снігу. Роботи не припинятимуться і вночі, щоб зранку кияни та гості столиці могли безпечно пересуватись містом. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Після завершення вечірньої години «пік» на всіх магістральних вулицях загальноміського та районного значення дорожники проводитимуть прибирання снігу великими колонами спецтехніки.

Трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, машини «Bucher» та бригади з ручного прибирання забезпечуватимуть прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходових маршів, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, що утримуються підприємствами корпорації.

Комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до власників транспортних засобів сьогодні вночі не залишати власний автотранспорт обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати спецтехніці прибирати місто від снігу.

Зазначимо, що сьогодні вдень у столиці працюють 395 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки та 74 бригади з ручного прибирання КК «Київавтодор».

Окрім того, до прибирання снігу залучені 144 трактори ЖЕДів, 80 одиниць техніки КО «Київзеленбуд» та 3600 двірників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]