Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 10 тисяч хризантем: 22 вересня у столичному парку Співоче стартує проєкт «Магічний сад»

20 вересня 2023 року, 11:30

22 вересня у столичному парку Співоче стартує проєкт «Магічний сад». Як повідомляють організатори, це не просто виставка квітів у традиційному її форматі, а справжній тематичний парк із казковими героями, масштабними квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами, де кожен відвідувач зможе відчути себе частиною історії.

Головні герої парку – добрі та злі персонажі легенд про міфічних створінь, що оберігають Землю. Загалом на виставці представлені близько 35 об’ємних 3d фігур, а також висаджені понад 10 тисяч хризантем. Голосом проєкту став народний артист України, відомий актор театру та кіно Богдан Бенюк.

Організатори сподіваються, що виставка дасть змогу українцям на деякий час забути про реальність, поринути в магічний світ казкових героїв і наповнитися позитивною енергією. Проєкт покликаний підтримати моральний стан українців, які прагнуть позитивних емоцій, та попри все продовжують жити, творити, любити…

Окрім масштабних квіткових композицій та фотозон у парку передбачені аніматори для дітей, програма вихідного дня та зони відпочинку для дорослих.

Детальніше – на сайті spivoche.com.ua, в Instagram або у Facebook заходу.

Місце події: вул. Лаврська, 31, парк Співоче.

Вхід для представників ЗСУ, людей з інвалідністю I-II категорії та людей, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, безкоштовний. Вхід для пенсіонерів безкоштовний у понеділок та вівторок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]