Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 600 мільйонів гривень міського бюджету йде на підтримку комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл

09 вересня 2020 року, 17:24

Міська влада продовжує активно підтримувати розвиток спорту у Києві. Саме тому для функціонування та розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл комунальної власності територіальної громади міста Києва виділяється 672 млн 788 тис. 123 грн.

«Нашою метою є залучення та всебічний саморозвиток молодого покоління, саме тому із року в рік ми намагаємося створювати та підтримувати необхідні умови для гармонійного виховання та фізичного розвитку. І це надважливо, адже високі досягнення наших київських спортсменів мотивують працювати для них ще більше», – зазначила директорка Департаменту молоді та спорту Юлія Хан.

Дитячо-юнацькі школи комунальної власності мають повну фінансову підтримку міста для забезпечення розвитку здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні, створення необхідних умов повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації та підготовки спортсменів для резервного спорту.

Першочергово підтримка йде на розвиток олімпійських та неолімпійських видів спорту та безпосередньо проведення навчально-тренувального процесу з використанням новітніх технологій.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл разом із тренерами беруть участь у навчально-тренувальних зборах та відрядженнях для участі у чемпіонатах, Кубках України, інших Всеукраїнських спортивних змаганнях повністю за кошти міського бюджету. Також відшкодовується проїзд на міжнародних спортивних змаганнях відповідно до Календарного плану спортивних заходів та підвищення кваліфікації тренерів-викладачів ДЮСШ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]