Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Представники Департаменту земельних ресурсів обстежили земельну ділянку на вул. Воскресенській, 2-А

26 грудня 2020 року, 18:15

За результатом обстеження земельної ділянки на вул. Воскресенській, 2-А, Департаментом земельних ресурсів підготовлено та направлено листи з матеріалами обстеження щодо правомірності проведення будівельних робіт на вул. Воскресенській, 2-А. Про це повідомляє Департамент земельних ресурсів.

За інформацією Департаменту, сьогодні, 26 грудня, о 09:00 представниками Департаменту земельних ресурсів було проведено обстеження земельної ділянки з кадастровим номером 8000000000:66:134:0005 на вул. Воскресенській, 2-А у Дніпровському районі м. Києва. Цільове призначення земельної ділянки – для обслуговування та експлуатації виробничої бази. Проте за інформацією з дозволу Державної архітектурно-будівельної інспекції на виконання будівельних робіт, на земельній ділянці передбачено будівництво житлового комплексу. Тобто земельна ділянка використовується не за цільовим призначення.

У зв’язку з цим, Департаментом земельних ресурсів підготовлено та направлено листи з матеріалами обстеження до Київської міської прокуратури, Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у м. Києві та Головного управління Держгеокадастру в м. Києві для вжиття дієвих заходів щодо правомірності проведення будівельних робіт.

Матеріали реагування за 26.12.2020.

Попередні матеріали реагування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]