Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом листопада у Києві встановили понад чотириста нових контейнерів для відходів замість старих і зламаних

10 грудня 2019 року, 11:26

КП «Київкомунсервіс» продовжує заміну старих і встановлення нових контейнерів для твердих побутових відходів (ТПВ) та контейнерів для сухої фракції – пластику, паперу, скла тощо. Лише за листопад працівники комунального підприємства замінили cтарі контейнери на 451 одиницю нових сміттєвих баків. Про це повідомив керівник «Київкомунсервісу» Максим Ляшкевич.

«Старі й зламані контейнери ми міняємо на нові в усіх районах міста. Орієнтуємось, зокрема, і на звернення мешканців, і на інформацію наших працівників. Неодмінно міняємо пошкоджені контейнери без кришок, зі зламаними коліщатами тощо. Адже баки без кришки – це розкидане сміття у дворі, це додаткова робота для прибиральників і, врешті-решт, просто неналежний санітарний стан території. Заміну контейнерів ми здійснюємо поступово, адже використовуємо мобільну і негабаритну спецтехніку, що повинна заїхати навіть у найбільш вузькі проїзди та двори. Але переконаний, що з часом у столиці будуть лише нові й сучасні контейнери», – зауважив Максим Ляшкевич.

Протягом минулого місяця в Голосіївському районі встановлено 48 контейнерів, у Дарницькому – 30, Деснянському – 90, Дніпровському – 62, Оболонському – 41, Печерському – 14, Подільському – 7, Святошинському – 54, Солом’янському – 52, Шевченківському – 53.

Нагадаємо, що Київ запроваджує систему роздільного збору сміття. Влітку цього року вже встановлено 2,5 тисячі контейнерів.

 

Нові контейнерів для твердих побутових відходів (ТПВ) та контейнери для сухої фракції

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]