Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом минулої доби КК «Київавтодор» відновила понад 1 250 кв. м дорожнього покриття

31 березня 2016 року, 11:13

В усіх районах столиці активно триває поточний ремонт доріг і вулиць. Так, у середу, 30 березня, у Голосіївському районі дорожники відновили 160 кв. м асфальтобетонного покриття на просп. Голосіївському, у Дарницькому районі – 67 кв. м на вул. Декабристів, у Деснянському районі – 145 кв. м на просп. Генерала Ватутіна, у Дніпровському – 170 кв. м на вул. С.Лазо.

В Оболонському районі автодорівці ліквідували дефекти дорожнього покриття на вул. Полярній площею 188 кв. м, у Печерському районі – 65 кв. м на вул. Буслівській.

У Святошинському районі дорожники провели поточний ремонт Кільцевої дороги площею 52 кв. м та вул. Жмеринської – 55 кв. м, а у Солом’янському районі відремонтували 95 кв. м на вул. Народного Ополчення.

Протягом дня автодорівці проводили поточний ремонт і на інших об’єктах. Загалом 30 березня підприємства КК «Київавтодор» відновили дорожнє покриття на площі понад 1 250 кв. м.

Крім того, працівники дільниць з утримання гідротехнічних споруд КП ШЕУ районів продовжують ремонт зливоприймачів та оглядових колодязів. Зокрема, 30 березня такі роботи провели на Кловському узвозі, вул. Мечникова, б-рі Верховної Ради, вул. Леоніда Первомайського, просп. Перемоги, вул. Інститутській, вул. Хрещатик, просп. Петра Григоренка, вул. Лариси Руденко тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]