Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Реалізацію Програми економічного та соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки призупинено до завершення воєнного стану

04 квітня 2022 року, 11:09

Будівництво, реконструкції та капітальні ремонти інфраструктурних об’єктів за Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки призупинено до завершення воєнного стану. Фінансування даних проектів не відбувається. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

Наразі підтримка критичної інфраструктури столиці та заходи з недопущення гуманітарної катастрофи в столиці фінансуються за рахунок резервного фонду бюджету міста Києва. На фінансування заходів із забезпечення стабільного функціонування галузі житлово-комунального господарства, зокрема, комунальних підприємств, які забезпечують утримання в належному стані будинків та паливно-енергетичного комплексу міста, вивіз сміття, придбання техніки та обладнання для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій у березні поточного року із резервного фонду виділено 548,4 млн грн.

Зокрема, кошти спрямовують на закупівлю резервного палива для уникнення надзвичайних та аварійних ситуацій при роботі енергогенеруючого обладнання ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 СП «Київські ТЕЦ» КП «Київтеплоенерго», а також придбання пожежних автодрабин, спеціалізованих аварійно-рятувальних автомобілів і пожежної техніки, запасних частин та витратних матеріалів до дихальних апаратів, пожежних рукавів і спеціалізованого екіпірування пожежних.

Як наголосив Департамент, сьогодні міська влада фіксує та підраховує збитки, завдані міській інфраструктурі внаслідок російських ворожих обстрілів. Першочергові заходи міста після нашої перемоги будуть спрямовані на відбудову та відновлення житла, шкіл, садочків та інших важливих для життя людей об’єктів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]