Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Результати конкурсу на найкращий слоган для Бессарабського ринку оголосять під час святкування його річниці

02 липня 2018 року, 9:31

Урочисте святкування 106-ї річниці легендарного столичного ринку відбудеться у вівторок, 3 липня, о 16:00. У програмі заходу оркестрове шоу, виставка архівних фотографій будування Бессарабського ринку та урочиста церемонія нагородження переможця конкурсу на найкращий слоган для Бессарабського ринку. Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва.

Організатори свята підготували також приємні сюрпризи як для постійних покупців, так і для туристів-відвідувачів ринку.

«Бессарабський ринок – це не просто заклад торгівлі, але і значиме культурне надбання Києва зі своєю багатою та цікавою історією. Тож сприяти у тому числі і туристичній привабливості ринка, використовуючи можливості його функціонального призначення, – наша задача», – кажуть на підприємстві.

Нагадаємо, до 1 липня всі охочі могли подати свої пропозиції на найкраще гасло для Бессарабського ринку. За умовами конкурсу слоган мав відображати діяльність підприємства та його значення як об’єкта культурної спадщини для Києва, а також складатись із одного речення у межах 5–7 слів. За підрахунками організаторів конкурсу – керівництва КП «Бессарабський ринок» – на розгляд експертної комісії було подано більше 500 пропозицій.

Автора найкращого варіанту буде нагороджено під час офіційної церемонії святкування річниці легендарного ринку столиці.

Місце проведення: м. Київ, Бессарабська площа, 2.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]