Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роботи на Подільському мостовому переході мають виконуватися у межах графіку та з дотриманням усіх норм безпеки – Дмитро Давтян

18 липня 2018 року, 14:52

Наступного року планується повністю виконати роботи з монтажу в’язів Подільського мостового переходу через р. Дніпро, провести зварювання стиків арки, а також здійснити демонтаж монтажних опор до рівня метропроїзду. Про це йшлося під час робочої наради з питань будівництва Подільського мостового переходу через Дніпро під головуванням заступника голови КМДА Дмитра Давтяна. Щоб дотримуватися графіку, він доручив відповідальним виконавцям ужити всіх заходів для прискорення.

За словами Дмитра Давтяна, наразі розроблений проект монтажу в’язів арки мосту через Дніпро та проект виконання геодезичних робіт із 3D-спостереженням 24/7. Зараз виконуються роботи з укрупнення в’язів для монтажу, зварювання стиків арки і здійснюється антикорозійний захист м/к балки жорсткості та арки.

«Днями під’єднали арку, це перша укріплююча конструкція, і до кінця року ще буде встановлено 14 в’язів, а на початку року – ще 4», – прокоментував Дмитро Давтян.

Планується продовження бетонування дорожньої частини до правого берега.

«Насправді, обсяг роботи досить значний, тому я вважаю, що виконувати їх треба планомірно, у безпечному режимі, у безпечному графіку, – сказав заступник голови міськдержадміністрації. – Звичайно, хотілося б дуже швидко все зробити, буквально за місяць. Та, на жаль, технологічно це неможливо, треба враховувати всі аспекти. До прикладу, зварювання стиків можна проводити лише після повного монтажу в’язів та попереднього зварювання. А демонтаж тимчасових розпочнемо тільки навесні, адже технологічно це необхідно виконувати при постійно зростаючій температурі. Безпека важлива», – підкреслив Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]