Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розгляд на засіданні уряду 29 серпня питання заборгованості перед «Нафтогазом» є гостро необхідним для життєзабезпечення міста  

22 серпня 2018 року, 16:29

29 серпня на своєму засіданні Кабінет Міністрів України має розглянути питання внесення змін до постанови КМУ № 110, що стосується надання субвенції з державного бюджету на погашення різниці в тарифах. Це забезпечить врегулювання питання заборгованості за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз». Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України це питання не вдалося розглянути, що створює критичну ситуацію з енергозабезпеченням столиці.

«Необхідно збалансувати дебіторську та кредиторську заборгованості за спожитий природний газ, забезпечити списання штрафних санкцій, що нараховані на суму заборгованості. На розгляд Кабінету Міністрів України має податися проект постанови КМУ про внесення запропонованих вище змін до постанови КМУ № 110 від 14 лютого 2018 року. Це зрушить питання укладання угоди між НАК «Нафтогаз» та «Київтеплоенерго, відновлення гарячого водопостачання, а головне – вчасного початку опалювального сезону в столиці», – зазначив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]