Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС другий день поспіль розбирають аварійні конструкції багатоповерхівки, що постраждала через ворожу атаку в ніч на 28 травня (+ фото)

29 травня 2023 року, 18:41

Сьогодні, 29 травня, рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» продовжили розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Печерському районі Києва, в яку в ніч на 28 травня влучили уламки ворожого безпілотника. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Зокрема, за допомогою автокрану рятувальники демонтували пошкоджені конструкції даху та підготували плити перекриття найвищого поверху для проведення подальших експертних робіт.

До робіт від КАРС «Київська служба порятунку» було залучено 7 рятувальників та 1 одиницю техніки. Сьогодні робота тривала шість з половиною годин.

Нагадаємо, що вчора, 28 травня, рятувальники розпочали роботи з розбору аварійних конструкцій будинку, зокрема, на пошкодженій покрівлі.

Розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки, що постраждала через нічну ворожу атаку 28 травня у Печерському районі (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]