Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ситуація з чергами на газових заправках Києва тимчасова та найближчим часом буде вирішена – Геннадій Пліс

29 травня 2017 року, 17:30

У зв’язку з ліквідацією нелегальних газових заправок велике навантаження сьогодні отримують діючі автозаправні станції столиці. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його словами, влада міста закликає створити додаткові точки автозаправних пунктів, а також розширити мережу існуючих, щоб зменшити черги автівок на заправках.

«Наразі легальні мережі роблять усе можливе, щоб підвищити пропускну здатність. Ситуація з чергами тимчасова та найближчим часом буде вирішена. Автозаправники розуміють, що це їхній прибуток, а тому не змусять нас довго чекати», – повідомив перший заступник голови КМДА.

За його словами, цього року кількість нелегальних газових заправок зменшилася з 360 до 15-20. Через їхню роботу місто щорічно втрачало близько 600 млн грн. Окрім того, невдале розташування заправок – у місцях скупчення людей – створювало небезпеку для киян.

«Зараз ми вирішуємо питання з документацією та судовими рішеннями. Ми наведемо лад і приведемо все у повну відповідність до законодавства», – зауважив Геннадій Пліс.

Нагадаємо, що боротьба з нелегальними пунктами продажу скрапленого газу в столиці триває майже три роки. Місто має намір все ж навести порядок у цьому питанні, щоб виключити не тільки недобросовісну конкуренцію на ринку, але й втрати місцевого бюджету.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]