Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сніг на дорогах Києва вночі прибирали 178 спецмашин

19 березня 2016 року, 9:23

Аби уникнути налипання снігу та утворення ожеледиці на дорогах столиці у ніч на суботу, 19 березня, працювали 178 одиниць спеціальної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор». Особливу увагу дорожники приділили головним магістралям міста, вулицям, якими проходять маршрути громадського транспорту, мостам, спускам та підйомам.

21 бригада  з ручного прибирання розчищала та обробляла протиожеледними матеріалами підходи до надземних та підземних пішохідних переходів, сходові марші, а також закріплені за підприємствами корпорації тротуари та зупинки громадського транспорту. Загалом протягом ночі було використано 947,8 т солi та 302,2 т піщано-соляної суміші.

Як повідомили в комунальній корпорації, враховуючи прогноз погоди, підприємства «Київавтодор» продовжують чергування у посиленому режимі.

Зазначимо, що за прогнозом Українського гідрометцентру, у столиці сьогодні очікується невеликий сніг та мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура повітря вдень близько 0°.

Фахівці просять учасників  дорожнього руху врахувати повідомлення Українського гідрометцентру – бути уважнішими та обережнішими на дорогах, за можливості обмежити користування власним автотранспортом. Особливо обережними спеціалісти радять бути тим водіям, які вже перейшли на літню гуму. За таких умов рекомендується відмовитися від поїздок автомобілем та користуватися громадським транспортом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]