Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні, 8 квітня, рух поїздів «червоної» лінії продовжено до станції «Академмістечко»

08 квітня 2022 року, 9:23

Сьогодні, 8 квітня, рух поїздів по «червоній» лінії продовжено до станції «Академмістечко». Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Відсьогодні метрополітен працює: «червона» гілка – від станції «Академмістечко» до станції «Театральна», «синя» гілка – від станція «Героїв Дніпра» до станції «Теремки», «зелена» гілка – від станції «Сирець» до станції «Червоний хутір» з пересадкою на станції «Видубичі» на кільцевий маршрут електрички», – наголосив Микола Поворозник.

Працюють пересадочні вузли: «Золоті ворота» - «Театральна», «Площа Льва Толстого» - «Палац спорту». Без зупинки поїзди прослідують через станції: «Берестейська», «Майдан Незалежності» та «Кловська». Середній інтервал по лініях складає орієнтовно 1 годину.

«Графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Метрополітен для перевезень пасажирів працює з 07:30 до 19:00. Підземні станції метро цілодобово приймають людей як укриття», – сказав перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, 28 березня «Укрзалізниця» запустила кільцевий маршрут електрички у Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]