Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні метро та низка маршрутів наземного громадського транспорту працюватимуть на годину довше через футбол

02 листопада 2021 року, 12:52

Сьогодні метро та низка маршрутів наземного громадського транспорту працюватимуть на годину довше через футбол.

Як інформує КП «Київський метрополітен», у ніч з 2 на 3 листопада, у зв’язку із проведенням на стадіоні НСК «Олімпійський» футбольного матчу (початок гри о 22:00) між командами «Динамо» (Київ) та «Барселона» (Барселона, Іспанія), роботу метрополітену буде продовжено на 1 годину.

Окрім того, можливе обмеження (закриття) на вхід станції «Олімпійська» перед початком футбольного матчу і після закінчення гри станцій «Олімпійська», «Палац спорту» і «Площа Льва Толстого».

Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.

КП «Київпастранс» повідомляє, що буде подовжено роботу маршрутів наземного громадського транспорту:

– тролейбусних – №№ 3, 8, 18, 24, 26, 30, 41;

– трамвайних – №№ 1-К, 8-К, 28;

– автобусних у режимі маршрутного таксі: №№ 178, 220, 410, 500, 523, 576, 582.

Крім того, буде забезпечено чергування резервних автобусів, які у разі необхідності будуть задіяні на маршрутах №№ 33-Т, 55, 69, 99.

Звертаємо увагу, що з 1 листопада у Києві заборонено перевезення пасажирів громадським транспортом, у тому числі метрополітеном (крім осіб до 18 років), без негативного ПЛР-тесту на COVID-19 або експрес-тесту на визначення антигена строком дії 72 години; або «жовтого» чи «зеленого» COVID-сертифіката; або документа про одужання особи від зазначеної хвороби.

Також нагадуємо правила, за якими відбуваються футбольні матчі в «червоній» зоні. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів № 1236 від 9 грудня 2020 року, проведення масових заходів у «червоній» зоні дозволяється за наявності у всіх учасників заходу «зеленого» COVID-сертифіката, негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена строком дії 72 години чи документа про одужання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]