Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Соціальні сервіси для дітей та молоді, що діють у столиці, вкотре демонструють, що Київ – місто можливостей», – Ганна Старостенко

24 вересня 2016 року, 15:32


Міські соціальні служби презентували соціальні сервіси для родин, дітей та молоді, які діють у столиці. Традиційно щорічна акція «Юнь Києва запрошує» відбулася у Маріїнському парку. Особливістю цьогорічного заходу стала участь сімей переселенців, демобілізованих учасників АТО, сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Про це у своєму вітальному слові до учасників акції розповіла заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Наші діти – це обличчя столиці завтра. Це ті, поки що маленькі кияни, яким ми передамо наші справи. Ми прагнемо, щоб вони відчували підтримку не лише власної родини, а й нашого міста. Тож, цього року ми знову проводимо традиційну соціокультурну акцію «Юнь Києва», аби продемонструвати, що Київ – місто різноманітних пропозицій для будь-якої людини», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, цьогоріч у Маріїнському парку зібралися представники міських структур, громадських організацій та благодійних фондів. Кожен учасник та гість мав змогу отримати консультацію фахівців з питань соціальної допомоги, організації активного дозвілля дітей та молоді, нарко- та алкозалежності. Також охочі мали можливість безкоштовно зробити тест на ВІЛ, хвороби, що передаються статевим шляхом, гепатит С.

Зазначимо, що цього року спеціалісти-учасники акції розділили територію на низку спеціалізованих кварталів. Так, у Кварталі соціальних послуг можна було дізнатися про послуги мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Квартал корисного дозвілля знайомив учасників свята з особливостями волонтерського та Скаутського руху, а також діяльністю різноманітних громадських організацій та благодійних фондів. Для наймолодших учасників свята працював Квартал дитячої гри. Найсміливіші учасники свята мали можливість спробувати свої сили в Кварталі екстриму. Для тих, хто мав бажання створити щось власноруч, працював Квартал творчості з низкою майстер-класів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]