Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартувала навчальна програма «Export Revolution Ukraine» для українських експортерів

04 грудня 2017 року, 10:39

Для українських експортерів стартувала дворічна навчальна програма «Export Revolution Ukraine». Вона спеціально розроблена Інститутом маркетингу Естонії спільно з Офісом із просування експорту за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Навчальна програма поєднує онлайн-вебінари, групові онлайн та офлайн тренінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, та завершиться навчальною подорожжю до Естонії. Про це інформують в Офісі з просування експорту.

Програма розділена на 2 рівні:

Базовий – для експортерів-початківців, які не мають досвіду в експорті та лише планують експортувати. Цей рівень передбачає проведення онлан-вебінарів.

Просунутий – для компаній, які вже експортують та бажають покращити свої експортні результати або ж знаходяться на етапі експортної готовності. Передбачає проведення відеомодулів із домашніми завданнями та практичними онлайн та офлайн зустрічами, з розбором кейсів та домашніх завдань учасників. Наприкінці навчання передбачено поїздку до Естонії.

За 2 роки, на які розрахована програма, понад 1200 українських компаній зможуть покращити свої експортні знання та показники.

У рамках програми «Export Revolution Ukraine» експортери можуть взяти участь у двох курсах:

Курс для експортерів-початківців (базовий рівень) – це 10 щотижневих тематичних вебінарів англійською мовою з українськими субтитрами. Кожен вебінар триватиме 2 години і складатиметься з відео-лекції та сеансу Questions&Answers із тренером. Після завершення кожного семінару учасникам буде доступний відеозапис лекції. Навчання триватиме з листопада до травня 2018 року. Робоча мова програми – англійська.

Реєстрація на базовий рівень відкрита до 15 грудня за посиланням.

Реєстрацію на просунутий рівень цього року вже завершено. Охочі можуть залишити заявку для участі в курсі наступного року, аби отримати повідомлення про старт наступного курсу у 2018 році.

Більш детальну інформацію про програму «Export Revolution Ukraine» можна отримати за посиланням. Контакти для довідок: [email protected], (067) 828-20-34.

Довідково.

Офіс із просування експорту (EPO) – консультативно-дорадчий орган при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, створений як «єдине вікно» допомоги українським експортерам у виході на нові ринки. Офіс створено за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund та проекту The Expert Deployment for Governance and Economic Growth (EDGE).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]