Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартувала підготовка до Інвестиційного форуму міста Києва-2020

10 лютого 2020 року, 17:32

Інвестиційний форум міста Києва відбудеться у вересні – грудні поточного року. Проведення заходу покладене на Департамент економіки та інвестицій КМДА. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 238 від 5 лютого 2020 року.

Основна мета Форуму – продемонструвати значний інвестиційний потенціал міста Києва, перспективи його соціально-економічного розвитку та Київської агломерації. У рамках заходу відбудеться обмін досвідом щодо агломераційних процесів та збалансованого розвитку територій, можливостей інституційного співробітництва, заохочення та шляхів підтримки ініціатив бізнес-спільноти.

Програмою передбачені виступи з історіями успіху щодо функціонування іноземних міських агломерацій, панельні дискусії з розвитку територій із залученням провідних міжнародних експертів, представників бізнес-кіл та міжнародних фінансових фондів та організацій, а також консультаційні сесії з інвесторами.

До участі в заході запрошуються міжнародні та вітчизняні інвестори, ключові ТОП-менеджери, представники міжнародних фінансових організацій, венчурних компаній, фондів, представники іноземних муніципалітетів, центральних органів влади, місцевого самоврядування, українські та зарубіжні експерти та преса.

Як зазначають організатори, цього року в інвестиційному фокусі Форуму будуть транспортна та супутня інфраструктура, соціальні послуги (інформаційні технології, освіта, охорона здоров’я, адміністративні послуги), «зелені» технології (екологія, управління ЖКГ, відходами) та креативні індустрії.

Для презентації міських інвестиційних проєктів у термін до 31 липня Департамент економіки та інвестицій КМДА збирає інформацію про інвестиційні проєкти за напрямами реалізації стратегічних ініціатив, визначених у Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року.

Інвестиційний форум міста Києва, що відбувся у вересні 2019 року в Мистецькому Арсеналі, об’єднав близько тисячі експертів навколо ідеї створення прогресивної агломерації «Великий Київ» (Greater Kyiv). У заході взяли участь дипломати, представники бізнес-кіл і громад, іноземних муніципалітетів, органів місцевого самоврядування та інвесторів, серед яких – щонайменше 120 представників інших країн. Форум також відвідали мер Кракова Яцек Майхровський та віце-мер Будапешта Габор Багді. Відкрив Інвестиційний форум міста Києва міський голова Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]