Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартував Всеукраїнський конкурс наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики»

19 вересня 2023 року, 11:42

Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у вересні-грудні проводить Всеукраїнський конкурс наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики».

Мета Конкурсу – створити умови для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримувати наукову та творчу діяльність студентів, молодих вчених, стимулювати їх інтерес до дослідницької роботи.

Участь у Конкурсі можуть брати студенти (курсанти), які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра або магістра в закладах вищої освіти України будь-якої форми власності; молоді вчені закладів вищої освіти та наукових установ віком до 35 років.

Наукові напрями Конкурсу цьогоріч такі:

  • національно-патріотичне виховання в Україні: стан та перспективи;
  • молодіжне підприємництво, зайнятість молоді;
  • молодіжна участь і молодіжна робота в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення;
  • правова культура, формування правосвідомості сучасної української молоді;
  • механізми реалізації молодіжної політики в умовах децентралізації;
  • формування культури здорового способу життя молоді;
  • молода сім’я в Україні: виклики сучасності та нові цінності;
  • розвиток молодіжного волонтерського руху;
  • вплив епідемії COVID-19 на сфери життя молоді.

Для участі в Конкурсі необхідно до 13 листопада 2023 року надіслати наукову роботу в паперовому варіанті за адресою: 01054, м. Київ, вул. Олександра Кониського, буд. 8/14, 9 повер (Навчально-науковий інститут права та політології) або електронною поштою: [email protected] (з приміткою «На конкурс наукових робіт»).

Детальні умови участі в Конкурсі та вимоги до наукових робіт за посиланням: https://e.surl.li/kmduun.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]