Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Університеті Грінченка обговорили можливості освітньо-наукової співпраці з провідними корейськими університетами (+фото)

05 жовтня 2023 року, 18:26

У Київському університеті імені Бориса Грінченка за участю представників Посольства Республіки Корея та Корейського освітнього центру в Україні відбулася відкрита лекція «70 років завершення Корейської війни (1950-1953 рр.): уроки для світу».

Як повідомили в Університеті Грінченка, лекцію провів доктор політичних наук, завідувач навчально-методичного центру кореєзнавства Університету Грінченка, Почесний президент Всеукраїнської асоціації корейців Кан Ден Сік.

«Практики країн, які у своїй історії пережили власні трагедії, є дуже цінними для нас, українців. Особливо досвід тих країн, яким довелося виборювати свою свободу, незалежність і демократичні цінності. Підтримка Республіки Корея надзвичайно важлива для нас. Дякуємо, що завдяки цій підтримці ми переконані в нашій Перемозі», – зазначила проректорка, голова Вченої ради Університету Наталія Віннікова під час відкриття заходу.

Проректор, голова комісії з реорганізації Олександр Турунцев наголосив, що Київський університет імені Бориса Грінченка готовий всебічно сприяти розвитку кореєзнавчих студій і підготовці майбутніх учителів корейської мови. Тому Університет планує започаткувати нову освітню програму – «Мова і література (корейська)». Окрім того, Університет Грінченка готовий стати майданчиком і місцем для проведення спільних із Посольством Республіки Корея в Україні заходів.

Представники Посольства Республіки Корея в Україні підтвердили намір всебічно сприяти налагодженню освітньо-наукової співпраці із провідними корейськими університетами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]