Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада просить водіїв не залишати авто вздовж доріг, щоб не ускладнювати прибирання

01 грудня 2018 року, 15:40

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян звернувся до водіїв із проханням прибрати та не залишати транспортні засоби обабіч доріг, оскільки це перешкоджає снігоприбиральній техніці та очищенню проїжджих та прохожих частин.

«Усю ніч падав сніг, техніка також працювала без перерв. На ранок тротуари та дороги були розчищеними, але сніг, як бачимо, теж не зупиняється, тож рух ускладнений. Ймовірно, нам доведеться залучати евакуатор, щоб переставляти ті авто, які водії залишили буквально посеред дороги. Адже у більшості випадків саме це створює перешкоди та сповільнює рух транспортного потоку. Нам пощастило, що снігопад видався на вихідні, однак для того, щоб техніка працювала справді ефективно, потрібно прибрати запаковані навколо доріг авто. Безвідповідальність таких автовласників відображається і на часі, який техніка витрачає, щоб почистити ділянку, і, певна річ, прибиранні», – зазначив Дмитро Давтян.

Він вкотре просить водіїв не залишати авто на дорогах, щоб не ускладнювати роботу техніки.

«Я сподіваюсь на розуміння з боку людей – як перехожих, так і водіїв, адже якість прибирання залежить не лише від служб і техніки, але й від ставлення населення до цього», – додав заступник голови КМДА.

Разом із тим, він сподівається, що за вихідні комунальні та дорожні служби впораються із прибиранням снігу не лише з основних, але і з другорядних вулиць і проїздів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]