Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні готелі підтримали проект Light4U у знак солідарності з містами, які зазнають кризи від пандемії коронавірусу (+фото)

16 квітня 2020 року, 14:30

Через ситуацію, що склалася у світі у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, місто-побратим столиці України Будапешт попросив долучитися до проєкту Light4U усіх небайдужих.

Київські готельєри підтримали ініціативу угорських колег та 15 квітня засвітили у вікнах порожніх номерів напис «4U!». Зокрема, до акції долучилися готелі «Прем’єр Палац», «Park Inn by Radisson, Kyiv Troyitska», «Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil City Centre», «Президент Готель», «Турист».

Light4U – це спільний проєкт муніципалітету Будапешту та Угорської асоціації готелів та ресторанів. Його мета – привернути увагу до того, що міста та мешканці можуть подолати цю кризу разом, діючи терпимо та зі співчуттям один до одного. Світло та увага, яку люди приділяють один одному, дарують надію та силу багатьом у цей непростий час.

30 березня із настанням ночі повідомлення «4U!» з’явилося у вікнах порожніх номерів готелів Будапешта. Таким жестом Будапешт висловив свою солідарність з іншими містами, які також зазнають кризи від пандемії коронавірусу.

Усіх охочих запрошують на знак солідарності з містами, які зазнають кризи від пандемії коронавірусу, долучитися до акції Light4U та розмістити свої фотографії в соціальних мережах з хештегом #Light4Eachother, #Light4U.

Проект Light4U

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]