Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні інспектори з благоустрою перевіряють якість обробки територій міста від ожеледиці – Петро Пантелеєв

29 листопада 2017 року, 14:13

Комунальні житлово-експлуатаційні дільниці (ЖЕД) продовжують посипання дворів і міжквартальних проїздів піском та сіллю для боротьби з ожеледицею. До роботи задіяно понад 3 тисячі працівників ЖЕД і вже використано 125 тонн посипкового матеріалу. Про це повідомили у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

«За якістю роботи комунальних служб ми постійно слідкуємо, і там, де робота не зроблена, відповідальні особи будуть покарані. Міські інспектори з благоустрою зараз здійснюють обходи територій та складають відповідні протоколи. Однак я хотів би наголосити, що відповідальність за прибирання та обробку територій несуть не лише комунальні ЖЕД, а й орендарі чи власники. Тому я звертаюся до голів правлінь ОСББ та ЖБК, власників торговельних точок, офісних приміщень тощо із проханням забезпечити належне прибирання ділянок, за які вони відповідальні. Складений протокол стає підставою для подальшого накладення штрафу – для фізичних осіб він може сягати 1360 гривень, для юридичних – 1700 гривень», – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, що у зв’язку з погіршенням погодних умов – зниженням температури нижче нуля та дощем – на проїжджій частині і тротуарах утворилась ожеледиця. Із ночі 29 листопада 147 одиниць снігоприбиральної техніки шляхово-експлуатаційних підприємств «Київавтодору» оперативно розпочали обробку вулично-дорожньої мережі столиці посипальними матеріалами. Усі підприємства КК «Київавтодор» забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів і готові до роботи у цілодобовому режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]