Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні медичні заклади готуються для впровадження реформи – Микола Поворозник

03 лютого 2020 року, 18:03

Столичні заклади охорони здоров’я практично готові до впровадження медичної реформи. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час спільної робочої наради з головними лікарями, представниками Міністерства охорони здоров’я, Національної служби здоров’я України та міста.

«Ми спільно з керівниками медичних закладів доклали максимум зусиль, аби оперативно провести зміну організаційно-правової форми на комунальне некомерційне підприємство. Саме цього вимагає нова модель фінансування медзакладів з державного бюджету», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, столичні комунальні некомерційні підприємства зможуть вчасно пройти процес заключення договорів з Національною службою здоров’я України, щоб отримувати безпосередньо з державного бюджету кошти на надання послуг для населення.

«Місто ні в якому разі не залишається осторонь цього процесу. Для нас медицина залишатиметься одним з пріоритетних напрямів розвитку. У процесі реформи міська влада прикладе максимум зусиль для забезпечення безперебійного надання високоякісних медичних послуг. Київ продовжить ремонтувати та модернізувати медичні заклади та забезпечувати їх новим сучасним обладнанням», – запевнив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]