Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Створено робочу групу для підготовки нового конкурсу з відбору кандидата на посаду Головного архітектора Києва – Олександр Спасибко

23 травня 2016 року, 15:42

Столична влада створила робочу групу для підготовки нового конкурсу з відбору кандидата на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА – Головного архітектора міста Києва. Про це на засіданні конкурсної комісії заявив її голова, заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

«Наразі ми створюємо робочу групу для підготовки нового конкурсу, яка напрацює всі нормативні процедури для його проведення. Запрошуємо до участі членів конкурсної комісії та представників громади», – зазначив Олександр Спасибко.

Голова конкурсної комісії пояснив, яким чином відбуватиметься подальша робота з обрання Головного архітектора. Будуть отримані нормативно-правові акти від Нацдержслужби, на засіданнях робочої групи обговорять та затвердять увесь перелік робочих питань: від функціоналу посади, вимог до кандидатів до графіка проведення конкурсу тощо. Проведення конкурсу на вакантну посаду має відбутися відповідно до нового Закону України «Про державну службу», що вступив у силу з 1 травня 2016 року.

За словами заступника голови конкурсної комісії, керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, орієнтовні терміни оголошення нового конкурсу – це середина червня-липень.

«Орієнтовно з 10 червня можемо оголошувати відкритим процес залучення та відбору громадськості до конкурсної комісії. Буде створено нову конкурсну комісію та оголошено новий конкурс. Сам конкурс триватиме близько двох місяців», – сказав він.

Члени конкурсної комісії подякували кандидатам, які брали участь у конкурсі. Кандидати отримають листа-звернення від комісії зі словами подяки та запрошенням до участі у наступному конкурсі. Також члени комісії висловили сподівання, що документи для участі у новому конкурсі подасть більше кандидатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]