Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Створено транспортний штаб для належної підготовки до фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА

17 квітня 2018 року, 16:59

Для належної підготовки та проведення у Києві фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА і Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 розпорядженням КМДА створено транспортний штаб за участю профільних структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, Федерації футболу України та інших зацікавлених установ.

Транспортний штаб оперативно забезпечуватиме взаємодію та координуватиме дії профільних комунальних підприємств, установ та організацій у сфері дорожньо-транспортного комплексу для проведення престижних спортивних матчів на високому організаційному рівні.

Зокрема, новоствореному обʼєднанню, який очолив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, доручено подбати про організацію дорожнього руху в центрі столиці, перевезення пасажирів міським громадським транспортом, паркування автобусів організованих груп уболівальників тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]