Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Температура повітря у столиці знижується, дорожники обробляють покриття протиожеледними матеріалами (оновлено)

29 листопада 2023 року, 13:19

За прогнозом Українського гідрометцентру, сьогодні, 29 листопада, у другій половині дня температура повітря у столиці почне знижуватися до -2..-4°. Такі погодні умови вкрай небезпечні, адже суміш води і мокрого снігу почне замерзати, що може призвести до утворення ожеледиці. Щоб не допустити ускладнень руху на вулицях і дорогах міста, комунальні підприємства КК «Київавтодор» проводять їхню обробку посипальними матеріалами та очищають від снігу.

Окрім цього, синоптики прогнозують 30 листопада на дорогах ожеледицю (І рівень небезпечності, жовтий).

Наразі до роботи задіяні 318 одиниць спецтехніки та 70 бригад із ручного прибирання у складі 513 працівників, які забезпечують належні умови руху для пішоходів і транспорту.

Також сьогодні посилено працюють гідрослужби корпорації. Вони оперативно очищають решітки зливоприймачів, щоб забезпечити пропуск талої води.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]