Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Територіальні центри соціального обслуговування громадян забезпечили продуктами першої необхідності майже 12 тисяч киян із малозахищених категорій

21 березня 2022 року, 9:21

Територіальні центри соціального обслуговування громадян із початку нового етапу війни забезпечили продуктами першої необхідності майже 12 тисяч киян із малозахищених категорій. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Тільки за минулий тиждень продуктами першої необхідності було забезпечено понад 5000 киян. Крім того, працівники терцентрів забезпечили 5500 гарячих обідів. Всього ж із початку повномасштабного російського вторгнення подукти отримали майже 12 тисяч киян. Також за цей час забезпечено понад 11 тисяч гарячих обідів. Працівники терцентрів продовжують обслуговувати на дому тих киян, які потребують сторонньої допомоги та догляду. Це особи з інвалідністю, самотні літні люди, паліативні хворі. Щодня соцпрацівники обслуговують понад 2000 осіб із зазначених категорій», – повідомила Марина Хонда.

Заступниця голови КМДА додала, що забезпечення соціально незахищених верств населення на сьогодні є одним із головних завдань.

Також вона нагадала, що спеціальними евакуаційними рейсами, які організувала міська влада спільно з «Укрзалізницею» та рейсами Австрійсько-Німецької евакуаційної місії, до країн Європи евакуйовано понад 6500 киян із малозахищених верств населення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]