Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними День столиці і День Києва продовжать святкувати вітрильною регатою, чемпіонатом із сімейного спорту і міжнародним турніром із кікбоксингу

01 червня 2018 року, 18:44

Цими вихідними, 2-3 червня, у рамках відзначення Дня столиці та Дня Києва кияни зможуть взяти участь у насиченій програмі спортивно-масових заходів, що затверджені розпорядженням КМДА.

Так, у суботу з 09:00 до 16:00 відбудеться вже традиційна вітрильна регата (Київський річковий вокзал, причал № 6, біля церкви Святого Миколая).

Два святкові дні триватиме Кубок України зі спортивного орієнтування, Всеукраїнські змагання «Кубок столиці» за маршрутами:

  • 2 червня, 08:00 – 16:00 вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська – вул. Велика Житомирська – вул. Бульварно-Кудрявська – вул. Гоголівська.
  • 3 червня, 08:00 – 16:00 вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська –Андріївський узвіз – вул. Дегтярна – вул. Кожумʼяцька – вул. Верхній Вал – вул. Костянтинівська – вул. Покровська – вул. Андріївська – вул. Петра Сагайдачного – Володимирський узвіз – Хрещатий парк – вул. Ольгинська – вул. Круглоуніверситетська – вул. Хрещатик.

3 червня з 16:00 до 22:00 – Міжнародний турнір із кікбоксингу (Центральний парк культури і відпочинку, естрада Хрещатого парку, біля Арки Дружби народів).

У неділю із 17:00 до 19:00 також можна буде повболівати за учасників фіналу Чемпіонату Києва із сімейного спорту (вул. Хрещатик від вул. Прорізної до вул. Богдана Хмельницького).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]