Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цієї суботи в столиці тривали ремонтні роботи на численних дорожніх об’єктах

09 жовтня 2017 року, 9:55

Цієї суботи в столиці тривали ремонтні роботи на численних дорожніх об’єктах, зокрема: Набережному та Залізничному шосе, вулицях Олени Теліги, Володимирській, Льва Толстого, Вільгельма Котарбінського. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Зокрема, на Набережному шосе влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття на площі 6 тис кв. м, на вул. Володимирській – верхній шар дорожнього одягу на ділянці від б-ру Т. Шевченка до вул. Б. Хмельницького. Також завершено роботи з асфальтування проїжджої частини Залізничного шосе та вул. Вільгельма Котарбінського.

Окрім того, упродовж дня тривали активні підготовчі роботи на вул. О. Теліги. Дорожники ремонтували оглядові колодязі, замінювали опорні плити та готували основи до асфальтування, і вже сьогодні вночі на непарній стороні вул. О. Теліги, на ділянці від вул. Дегтярівської до вул. Дорогожицької, влаштували нижній шар асфальтобетонного покриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]