Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч кінофестиваль «Молодість» матиме нові локації та формати

15 травня 2016 року, 12:06

Цього року кінофестиваль «Молодість» матиме нові локації та формати. Про це повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков під час презентації столиці на Кіноринку Каннського кінофестивалю у рамках проекту «Все починається в Києві».

В Українському павільйоні в Каннах, організованому КМКФ «Молодість» та Держкіно за підтримки компанії «Укрпластик», Олексій Резніков презентував 46-ий Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», який традиційно проходить наприкінці жовтня.

«Місто чекає на гостей. Нам є чим поділитися і що показати. Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» є однією з візитівок столиці України. Цього року він відбудеться на якісно новому рівні, оскільки міська влада долучилася до проведення та організації «Молодості» і як надійний партнер забезпечить це», – додав заступник голови КМДА.

Завдяки ефективному партнерству, 46-ий кінофестиваль «Молодість» буде набагато масштабнішим. Вперше для широкої аудиторії було представлено нову айдентику 46-го фестивалю, локації та формати, іміджевий ролик і два нові проекти, що доповнять цьогорічну програму: Shoot&play та «Програма телевізійного кіно» (документальне та ігрове), повний та короткий метр.

«Молодість – це не лише 46-річний бренд Київського Міжнародного кінофестивалю. Це, перш за все, ритм життя, коли час спресовано, темп прискорений, коли будь-які інновації сприймаються як належне. Ми презентували сьогодні новий сайт, який повністю відповідає вимогам часу – це спеціальний інтернет-ресурс, який найближчим часом буде не просто інформативним, але й робочим інструментом для представників кіноіндустрії», – сказав виконавчий директор фестивалю Владислав Лясовський міжнародним експертам, представникам європейської кіноіндустрії, колегам з фестивалів, що діють у рамках FIAPF, кінопродюсерам.

У свою чергу, Олексій Резніков запросив кіновиробників на зйомки до Києва. Він запевнив, що комфорт для кінозйомок буде забезпечений на вищому рівні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]