Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2019 році планують повноцінно відновити двосторонній рух вулицею Бальзака

06 лютого 2019 року, 18:07

У поточному році планується повноцінне відновлення двостороннього руху вулицею Бальзака. Також передбачено організацію з’їздів з вул. Бальзака (парна сторона) на просп. Шухевича та з просп. Шухевича на вул. Бальзака (непарна сторона). Про це повідомили у Деснянській райдержадміністрації.

Голова Деснянської РДА Геннадій Заболотний зазначив, що відновлення двостороннього руху всією довжиною вулиці дозволить щодня значно економити власний час мешканцям району.

Як поінформували у Деснянській РДА, напрацювати низку якісних рекомендацій до предпроектних пропозицій допомогли фахівці компанії ТОВ «А+С Україна», що мають значний досвід у розробці стратегічної транспортної моделі столиці та допомагали безкоштовно.

Базова транспортна модель розроблена з урахуванням наявної інтенсивності дорожнього руху та геометричних параметрів проїжджих частин. Моделювання вузла Бальзака-Шухевича доступне за посиланням.

Нагадаємо, що 2018 року у рамках реконструкції, капітального та поточного ремонтів, а також ремонту внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій відремонтовано майже 300 км дорожнього покриття. А за кілька останніх років оновлено понад 830 кілометрів столичних доріг, 26 мостів та шляхопроводів. У 2019 році на численні об’єкти дорожньої інфраструктури також чекає капітальний ремонт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]