Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У будинку на вулиці Васильківській, де вранці сталася пожежа, проводять експертизу його експлуатаційної придатності

21 серпня 2021 року, 17:09

Слідчо-оперативна група та експерти Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Департаменту муніципальної безпеки КМДА проводять експертизу будинку на вулиці Васильківській, 47 щодо його експлуатаційної придатності та причин виникнення пожежі. Про це повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук. 

Він зауважив, що безпекове супроводження у проведенні слідчих дій надають рятувальники КАРС «Київська служба порятунку». 

Нагадаємо, що сьогодні о 05:47 ранку до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшов виклик про пожежу на вулиці Васильківській, 47. Оперативні підрозділи пожежників негайно прибули на місце події, о 6:32 до них приєдналися рятувальники КАРС «Київська служба порятунку».

Так, на 5 поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в одній із квартир виникла пожежа, що призвело до розповсюдженням вогню на покрівлю. 

Столичні рятувальники взяли участь в евакуації людей та деблокували перекриття даху, аби надати доступ до осередків загорання. Міська влада надала автобуси для тимчасового розміщення людей. 

О 07:33 загорання на площі 600 кв. м вдалося локалізувати, о 07:54 – ліквідувати. У ході гасіння пожежі рятувальники евакуювали 4 осіб та 50 осіб вивели на безпечну відстань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]