Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі до 31 грудня 2016 року частково обмежать рух транспорту через ремонтні роботи

18 серпня 2016 року, 17:08

До 31 грудня 2016 року буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям тротуару на вулицях Антоновича, Казимира Малевича, Володимиро-Либідській у Голосіївському районі. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

У цей час ПАТ «Київський механічний завод іграшок ім. М. Ф. Ватутіна» виконуватиме роботи з прокладання зовнішніх мереж водопостачання та каналізації відповідно графіку виконання робіт і розробленої та затвердженої у встановленому порядку проектної документації.

Відповідно до затвердженого документу ПАТ має розробити, погодити в управлінні превентивної діяльності ГУ Національної поліції у м. Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період виконання будівельних робіт.

Під час виконання робіт буде забезпечено вільний і безпечний рух пішоходів та транспортних засобів.

Після завершення робіт покриття проїжджих частин та заїзди у двори відновлять за типом існуючого, а покриття тротуарів – на повну ширину фігурними елементами мощення.

Просимо учасників дорожнього руху із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та враховувати цю інформацію при плануванні маршрутів слідування містом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]