Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці 6-7 квітня відбудеться 9-й Київський міжнародний півмарафон

27 березня 2019 року, 14:46

Міжнародний київський півмарафон 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon відбудеться 6 та 7 квітня. Про це повідомили організатори заходу – Run Ukraine.

Прийом заявок онлайн триватиме до 5 квітня включно.

Цьогоріч півмарафон триватиме протягом двох днів.

6 квітня на території ВДНГ проходитиме забіг на міні-марафонську дистанцію 4,2 км, сімейний забіг на 1 км Family Walk та дитячі старти: на 1 000 м, 800 м, 500 м, 200 м та 100 м.

7 квітня на старт дистанцій 10 км та 21,095 км вийдуть учасники з України та інших країн світу, аби насолодитись мальовничими пейзажами історичного міста.

Маршрут головної дистанції 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon традиційно пролягатиме в одне коло мальовничими вулицями міста. У порівнянні з минулим роком він зазнав невеликих змін. Ознайомитися із повним маршрутом можна на офіційному сайті в розділі «Маршрути».

Долучитися до міжнародної бігової спільноти та перевірити свої сили можуть як початківці, так і досвідчені бігуни.

У рамках київського півмарафону відбудеться престижний міжнародний Чемпіонат Балканських країн. Цього року організатор заходу, компанія Run Ukraine очікує на 13 тисяч учасників із 50 країн світу.

Із програмою заходу можна ознайомитися за посиланням на офіційному сайті події: https://kyivhalfmarathon.org

Представники ЗМІ можуть акредитуватись безпосереднього у день заходу, 6 квітня, у наметі «Інформація» на ВДНГ із 10:00 та 7 квітня із 07:30 до 8:30 у готелі Radisson Blu Hotel, який розташований біля зони старту та фінішу та у «Зоні гостинності», де й відбуватиметься видача бейджів акредитації для ЗМІ.

Попередня акредитація ЗМІ на захід обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/eJTQX8.

Нагадуємо, що на час проведення заходу 6-7 квітня буде закрито рух транспорту низкою вулиць.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]