Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві до Міжнародного дня захисту дітей психолог проведе безкоштовні онлайн-зустрічі для батьків про організацію відпочинку дитини в місті в умовах воєнного стану

30 травня 2022 року, 15:03

У Києві до Міжнародного дня захисту дітей психолог проведе безкоштовні онлайн-зустрічі для батьків про організацію відпочинку дитини в місті в умовах воєнного стану «Діти. Літо. Місто». Усі охочі зможуть взяти участь в обговоренні 1 червня об 11:00 та о 13:00.

Психолог центру Любов Лоріашвілі, зокрема, розповість, чому навіть у нинішніх умовах дітям дуже корисно змінювати діяльність та як залучати їх до змістовного дозвілля.

Також обговорюватимуть наступні питання:

  • як дитині не втратити літо?
  • що можна і потрібно зробити батькам для організації відпочинку дітей у місті, зокрема, в умовах воєнного стану?
  • який має бути режим дня дитини?Особливу увагу буде приділено грі як провідному виду діяльності дітей.

Особливу увагу буде приділено грі як провідному виду діяльності дітей.

Зустрічі, організовані Київським міським центром соціальних служб за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї КМДА, триватимуть за посиланням: https://us06web.zoom.us/j/82681144225.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]