Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві нагородили переможців кращих практик партнерства влади та громадських ініціатив «ТОП-100» (+фото)

02 листопада 2023 року, 13:48

У Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців кращих практик партнерства влади та громади «ТОП-100». Відбір уже четвертий рік поспіль ініціює Департамент суспільних комунікацій КМДА.

«Щороку кількість нових громадських ініціатив, які сприяють всебічному розвитку міста, збільшується. Цьогоріч традиційний ярмарок проєктів присвятили ініціативам, які спрямовані на посилення обороноздатності України, підтримку внутрішньо переміщених осіб, надання гуманітарної допомоги та реалізацію корисних ініціатив для громади міста. Співпраця влади та громадського сектору повинна постійно зміцнюватися та масштабуватися. Дякую кожній та кожному за відданість справі та реалізацію спільних проєктів. Впевнена, що наша співпраця буде продовжуватися і в майбутньому», – зазначила Марина Хонда.

Загалом у відборі взяли участь понад 400 громадських організацій та ініціатив. Переможців визначала конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники Київської міської ради, Громадської ради при Київраді, КМДА та громадського сектору.

«Уже четвертий рік поспіль міська влада відбирає кращі успішні практики взаємодії влади і громади, щоб подякувати тим, хто допомагає робити Київ кращим. Волонтерство – це не абстрактне поняття. Це реальні справи та конкретна допомога іншим. Пишаюся, що в Києві так багато ініціатив, які готові брати на себе відповідальність і діяти. Обираючи переможців конкурсу, комісії було складно, бо серед понад 400 заявок – дуже багато гідних і крутих проєктів! Дякую всім неурядовим організаціям і волонтерським ініціативам, які у взаємодії із владою мужньо долають усі випробування воєнного часу! Пліч-о-пліч прискорюємо нашу перемогу!» – наголосив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Захід організовано в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Ознайомитися з повним переліком переможців можна за посиланням: http://surl.li/horhu.

Нагородження переможців кращих практик партнерства влади та громади «ТОП-100»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]